GastenboekAls u wilt kunt u een bericht achterlaten in ons gastenboek,

berichten worden niet meteen geplaatst, maar eerst gecontroleerd op spam.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.210.61.41 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
72 berichten.
Hannie-Ad Hannie-Ad schreef op 14 april 2009 om 13:58:
Prachtige site Veel sukses in de toekomst en tot woensdag
Arjan Bogaerts Arjan Bogaerts schreef op 11 april 2009 om 10:14:
Hey Pa & kornuiten, Mooie site! Zeer overzichtelijk, overvolle agenda, nieuwe CD..... Wanneer komen de T-shirts? Ga zo door! Tot woensdag! Grtz, Arjan.
JacR JacR schreef op 10 april 2009 om 17:31:
Hoi Grensmuzikanten Hartelijk gefeliciteerd met jullie website, het ziet perfect uit. En dan komt de eerste cd uit, het kan niet op . De foto gallerij bekeken ik sta er zelf ook nog op bij de foto&#39 s van optreden Donksbergen Eersel . Ik hou me nog steeds aanbevolen om nog eens bij jullie te staan want dat vond ik leuk. Ik kan heelaas niet naar de cd presentatie maar houd er maar een cd achter voor mij. Ik wenst julli veel plezier met al wat jullie doen het is tof. www.liederentafel-3x3.nl www.liederentafel-eersel.nl www.jac-creaties.nl Groetjes JacR
mieke vd heijden mieke vd heijden schreef op 10 april 2009 om 15:21:
Complimenten aan de maker van de site!
Mieke v d Heijden Mieke v d Heijden schreef op 10 april 2009 om 15:15:
Gefeliciteerd Grensmuziekanten! Een mooie site, de eerste cd. wat wil je nog meer.Muziek natuurlijk...we kunnen al een paar nummers beluisteren op de fam. site die onze Wim er al op heeft gezet. Heel gezellig! Maar woensdag komen we het live beluiteren bij het t Dorp. We wensen jullie een hele fijne dag toe, en geniet ervan.Groetjes Fam. vd Heijden Hulsel.
Greet Greet schreef op 8 april 2009 om 00:17:
Hallo Theo en Nel en ook niet te vergeten de andere grensmuzikanten .Van Harte Gefeliciteerd met jullie mooie site Het ziet er allemaal geweldig mooi uit Wij wensen jullie veel succes met de presentatie van jullie CD en de verdere optredensen , ook wij zullen zeker van de partij zijn Groetjes Jac en Greet
Harry, Petra en Suzanne Harry, Petra en Suzanne schreef op 7 april 2009 om 22:33:
Hallo Grensmuzikanten, Jullie site ziet er mooi en keurig verzorgd uit. Dit is ook een compliment aan de ontwerper van de site. Het antwoord is nu aan jullie..... Heel veel succes met het amuseren van vele luisteraars. Wij zullen zeker een keer van de partij zijn. Tot ziens en tot horens !!!!! Harry, Petra en Suzanne.
Wal en Marjan Wal en Marjan schreef op 7 april 2009 om 21:53:
Hallo Grensmuzikanten. PROFICIAT met jullie overzichtelijke en mooie site. Jullie hebben inderdaad al een druk bezette agenda.Ziet er allemaal keurig uit. Wij zijn erg benieuwd naar jullie CD. Wij zullen er zeker bij zijn.Succes ermee !!!! Groetjes
Frans en Harrie Frans en Harrie schreef op 7 april 2009 om 20:37:
Hoi Grensmuzikanten , Heb mee naar jullie website gekeken Ziet er allemaal keurig en netjes uit Wij hopen jullie binnenkort eens te horen bij een optreden ,want die agenda van jullie loopt toch wel als een fluitje.Veel succes bij al jullie optredens , en muziek groetjes van Frans en Harrie van Meezuntweeje
Wim van Limpt Wouwse Plantage Wim van Limpt Wouwse Plantage schreef op 7 april 2009 om 19:56:
Hallo Theo en Nel en uiteraard ook de overige Grensmuzikanten. Leuke site en wat een volle agenda. Om er nog een schep op te doen heb ik maar een link gemaakt naar onze familiesite. Reklame maken is nooit vekeerd dacht ik zo. Veel succes met de cd-presentatie, misschien ben ik er wel bij. Groeten uit de Wouwse Plantage.
Guusje Guusje schreef op 5 april 2009 om 23:30:
Hallo Grensmuzikanten, Ik heb jullie site bekeken en ben onder de indruk, wat is hij mooi en overzichtelijk. Ech klasse!!!! Groetjes Guusje.
Marco, Cindy en Iris, Marco, Cindy en Iris, schreef op 26 maart 2009 om 19:14:
Zo het eerste bericht in jullie nieuwe gastenboek, op jullie nieuwe website is een feit. hopen dat er nog vele zullen volgen.

© 2018 Grensmuzikanten.nl